Особиста гігієна кухаря передбачає гігієнічні вимоги до:
Європейський стандарт обробки рук
Кількість комплектів санітарного одягу
Забороняється доступ до роботи у холодному, гарячому і кондитерських цехах при:
Організація оботи згідно санітарно-гігієнічних норм і правил, постійне їх дотримання в прцесі роботи, це
Відповідальний за санітарний стан підприємства та дотримання санітарних правил несе:
Санітарний контроль за дотриманням правил особистої гігієни та санітарного режиму здійснює:
Обов′язки щодо проведення заходів з дезінcекції та дератизації покладені на:
Гумові рукавички доцільно одягати при:
Категорично забороняється кухарям:
Своєчасне поповнення обрунтованого запасу дезінфекційних та миючих засобів забезпечує:
Дезінфекція рук здійснюється:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома