Які овочі відносять до зелених?
Які речовини надають овочам і плодам гіркого смаку ?
Які речовини обумовлюють енергетичну цінність продуктів ?
Які овочі відносяться до бульбоплодів ?
Які овочі відносяться до коренеплодів ?
Назвіть глікозид гіркого стручкового перцю ?
Який цукор переважає у кавунах ?
Назвіть овочі, багаті на крохмаль :
Вкажіть основний вид бродіння при квашенні овочів :
Назвіть основну речовину картоплі?
Нантська, Шантене, Паризька каротель – це господарсько-ботанічні сорти:
1. Кольрабі – це:
1. В кулінарії ціниться морква:
1. Брюссельська капуста має вигляд:
1. Ніжинський, Паркер, Джерельце – це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома