Підсумковий тест з теми
Вкажіть речовини, яких багато в овочах
Вкажіть, які з перерахованих речовин формують аромат овочів
Який отруйний глікозид міститься в баклажанах?
Яким способом обробляють білоголову капусту?
Вкажіть, до якої групи овочів відноситься ревінь
Вкажіть, які з перерахованих овочів відносять до десерних
Вкажіть, до якої групи овочів відноситься батат
З якою метою калібрують овочі?
Сульфітують обчищену картоплю для того, щоб...
Щоб запобігти потемнінню, обчищену картоплю зберігають...
Картоплю, нарізану соломкою використовують...
Картопля, нарізана брусочками має розміри:
Картоплю, нарізану середніми кубиками використовують для...
Картопля, нарізана великими кубиками має розміри:
Вкажіть розміри моркви, нарізаної брусочками
Вкажіть форми нарізування буряка
Вкажіть, яку капусту не піддають тепловій обробці
Капусту, пошкоджену гусінню занурюють у воду...
Вкажіть, які овочі нарізують шашками
Зелену цибулю нарізують великими шматками довжиною...
Перець, підготовлений до фарширування перед використанням кладуть на 1-2 хв. у...
Вкажіть, яка кислота утворюється у квашеній капусті
Овочі висушують до вмісту вологи...
Перед тепловою обробкою свіжозаморожені овочі...
Гриби мають високий вміст
Сироїжки залежно від будови шапочки відносять до...
На якій відстані відрізують нижню частину ніжки від шапочки гриба?
Щоб запобігти потемнінню, оброблені печериці промивають у ...
Яку отруйну речовину містять зморшки?
Отруйні гриби визначають за такою ознакою
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома