Які гігієнічні вимоги до шкіри рук робітника ресторанного господарства?
Що категорично забороняється робітникам під час робити на підприємстві ГХ?
Які обов’язки осіб що поступають на роботу в ресторанне господарство?
Які обов'язки адміністрації підприємства?
Що таке особиста гігієна?
Що таке особиста гігієна працівника?
Які основні 3 пункти для кип'ятіння молока?
Що таке фритюр?
Через який проміжок часу безперервної роботи фритюрниці жир стає не придатним для подальшого використання?
До якої температури охолоджують вершки для приготування крему?
Які два види розтоплення масла ви знаєте?
Що таке обладнання, устаткування, спорядження?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома