Зберігаємо спокій. Віримо в ЗСУ. Разом до перемоги!
Toggle navigation
Журнал
Бібліотека
Тести
Помічник
AI
Підвищення кваліфікації
Всі можливості
Вебінари
Конференції
Курси
Конкурси
Олімпіада
Інше
Чат
AI
Лабораторні
Проєкти
×
Я учень
Вхід
Реєстрація
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Увійти
Ченцова Ольга
Розробки та тести
Знайдено 15 матеріалів
ТЕСТ
Приготування вершкових та сметанних кремів
10 травня 2023
ТЕСТ
Технологія приготування масляних кремів
8 травня 2023
ТЕСТ
Приготування желе
27 квітня 2023
ТЕСТ
Приготування мастики
24 квітня 2023
ТЕСТ
Приготування начинок. Вимоги до якості. Використання.
17 лютого 2023
ТЕСТ
Оволодіння основами гігієни та санітарних вимог виробництва.
14 лютого 2023
ТЕСТ
Нормативна документація господарського обліку, калькуляція та звітність.
7 лютого 2023
ТЕСТ
Дотримання вимог охорони праці кондитерів
10 січня 2023
ТЕСТ
Приготування прісного тіста та виробів з нього
23 квітня 2022
ТЕСТ
Приготування супів
21 березня 2022
ТЕСТ
Страви з круп, макаронних виробів та бобових
31 січня 2022
ТЕСТ
Механічна кулінарна обробка риби, приготування напівфабрикатів.
25 листопада 2021
ТЕСТ
Страви і гарніри зі смажених овочів.
29 березня 2021
ТЕСТ
Приготування страв з яєць
19 березня 2021
ТЕСТ
Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських і булочних виробів
21 січня 2021
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку
Додати розробку
Реєстрація на сайті «На Урок»
Зареєструватись за допомогою Facebook
Зареєструватись за допомогою Google
або
Прізвище
Ім'я
Email
Пароль
Реєструючись, ви погоджуєтеся з
угодою користувача
та
політикою конфіденційності
.
Зареєструватись
Вже зареєстровані?
Спробуйте увійти
×
Давай дружити!
Оновлення «На Урок» — в кожну стрічку Facebook
Дякую, Я вже давно з вами
×
Розсилка «На Урок»
Ми надсилатимемо наші цікаві та дуже корисні статті щоп’ятниці
Ваш e-mail
Підписатись
Дякуємо! Ми будемо тримати Вас в курсі!