Для приготування сиропу для просочування цукор і воду беруть у співвідношенні:
Тираж використовують для глазурування поверхні пряників, а також фруктів,якими оздоблюють поверхню тортів, тістечок.
Який сироп готують таким способом: цукор з'єднують з водою у співвідношенні 10: 4,4 , доводять до кипіння, знімають піну, додають кислоту і уварюють 25-30 хвилин до температури 107 -108°С. Сироп має бути прозорим, в'язким, тягучим, жовтуватого кольору, солодким на смак.
До якої температури охолоджують помадний сироп перед збиванням?
Яким має бути співвідношення цукру і води для приготування помади білої основної?
Якої температури має бути масло для приготування масляних кремів?
Який крем можна приготувати за таким набором інгредієнтів: масло вершкове, цукор- пудра, згущене молоко, коньяк ( вино).
Для приготування кремів вершкових і сметани можна використовувати вершки 10% і сметану 15 % жирності.
Для приготування вершкових і сметанних кремів вершки та сметану охолоджують до температури ...
Який вид оздоблювальних напівфабрикатів зображено?
Яка причина виникнення такого недоліку: желе не застигає
Напівфабрикати, які широко використовують для оздоблення поверхні і бокової сторони тортів та тістечок
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома