Харчовий продукт або поєднання продуктів, які доведені до кулінарної готовності, але потребують незначної додаткової обробки. це...
Найбільше води міститься в ...
Для утворення гемоглобіну крові необхідний мікроелемент ...
Лактоза це ...
Вуглевод, що не розчиняється у холодній воді, а з гарячою утворює клейстер, це ...
Добова потреба людини в вуглеводах становить ...
Амінокислоти, які організм людини не може синтезувати і повинен отримувати з білками їжі, називають ...
Добова потреба людини в жирах становить ...
Гіпервітаміноз це - ...
До рахіту призводить недостатнє споживання вітаміну ...
Органічні речовини білкової природи, які виконують роль каталізаторів біохімічних процесів, це ...
Речовини, що мають бактерицидні властивості, це ...
За допомогою органу зору можна визначити такі показники якості:
Пастеризація це ...
Способи консервування з застосуванням низьких температур. це ...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома