1.До складових оздоровчих систем відносять:
2.Кондитерські вироби, шоколад, варення, солодкі фруктові напої - це:
3.Про який принцип здорового харчування йдеться: калорійність щоденного меню не повинна перевищувати щоденних енергетичних витрат.
4.Серед наведених прикладів оберіть "корисні" вуглеводи:
5.Щоб надати харчової привабливості продуктам, використовують
6. Які можуть бути наслідки надмірного вживання їжі з харчовими добавками?
7. Сучасні оздоровчі системи враховують ..
8.Оздоровчі системи, що з'явилися в результаті застосування теоретичних наукових знань
9.Позначте загальнІ (спільнІ) компоненти усіх оздоровчих систем
10.Оберіть правильні заходи профілактики харчових отруєнь та кишкових інфекцій:
11.Що є причиною сальмонельозу?
12.Домедична допомога при харчових отруєннях має таку послідовність:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома