Переробка зерна

Додано: 27 січня 2021
Предмет:
Тест виконано: 33 рази
7 запитань
Запитання 1

Виберіть побічний продукт при переробці зерна

варіанти відповідей

Борошно

Висівки

Мезга

Лушпиння

Запитання 2

Де застосовуються побічні продути при переробці зерна

варіанти відповідей

Для виготовлення конценированих кормів

Для підстилки

На виготовлення спиртової продукції

Органічна сировина для удобрення полів

Запитання 3

З якої культури виготовляють безглютенове борошно?

варіанти відповідей

Пшениця

Жито

Кукурудза

Просо

Запитання 4

Виходом борошна називають:

варіанти відповідей

Кількість борошна, виробленого із зерна в результаті його помелу.

Це кількість мучки, виробленої із зерна в результаті його помелу

Це співідношення кількості борошна до висівок та мучки у процентному співвідношенні

Це кількість видів і сортів борошна

Запитання 5

Виберіть сорти житнього борошна

варіанти відповідей

Вищий, перший і другий

Перший, другий та оббивний

Сіяне і обдирне

Вищий і перший

Запитання 6

Як виготовляється обойне борошно

варіанти відповідей

При односортовому помелі

При двосортовому помелі

При трисортовому помелі

Запитання 7

Чи передбачає технологія виготовлення борошна миття зернової маси

варіанти відповідей

Так

Ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест