перевірні роботи офіціант 3 розряду

Додано: 10 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 73 рази
18 запитань
Запитання 1

Що повинен зробити офіціант при зустрічі відвідувача

варіанти відповідей

відійти в сторону

провести до столу вручити меню

провести до столу допомогти присісти

Запитання 2

меню подається

варіанти відповідей

ложиться на стіл

в руки у розгорнутому вигляді

посередені столу

Запитання 3

коли прийняв замовлення офіціант повинен

варіанти відповідей

повторити вголос замовлення

записати

прийняти і піти виконувати

Запитання 4

Як подають соки ?

варіанти відповідей

В закритій пачці на стіл

в стакані або в кувшині

в чашках

Запитання 5

виберіть посуд для подачі шампанського

варіанти відповідей

сніфтер

чарка лафітна

чарка ренвейна

флюте

Запитання 6

Якими приборами їдять холодні страви і закуски

варіанти відповідей

столові прибори

закусочні прибори

десертні прибори

Запитання 7

Якими тарілками сервірують стіл при подачі холодних страв і закусок?

варіанти відповідей

пиріжкова і мілка столова

пиріжкова і закусочна

закусочна і десертна

мілка столова

Запитання 8

спосіб обслуговування за допомогою приставного столика називається

варіанти відповідей

Французький

Російський

Комбінований

Англійський

Запитання 9

Який спосіб обслуговування використовують при повному обслуговуванні

варіанти відповідей

Російський

Англійський

Французький

комбінований

Запитання 10

коли подають рахунок

варіанти відповідей

після прийняття замовлення

в процесі обслуговування

по проханню гося

Запитання 11

що повинен запитати офіціант при розрахунку

варіанти відповідей

ви вже поставили кошти?

розраховуватимитесь будете карткою чи готівкою?

вам потрібен чек?

Запитання 12

При прощанні з гостем офіціант

варіанти відповідей

не звертає уваги

Махає рукою

посміхається і прощається

Запитання 13

при розрахунку карткою офіціант

варіанти відповідей

забирає картку для розрахунку та йде

приносить термінал

просить гостя підійти до терміналу

Запитання 14

При збиранні використаного посуду офіціанту слід 

варіанти відповідей

підходити до гостя і питати чи він доїв ?

Працювати максимально тихо та злагоджено?

швидко прибирати посуд?

Запитання 15

офіціант не повинен

варіанти відповідей

збирати використаний посуд або предмети через стіл.

забирати посуд коли люди зкінчили вживати їжу

Запитання 16

Предмети, що впали треба

варіанти відповідей

піднімати після подавання чистих.

зразу після падіння

після виходу відвідувача

Запитання 17

при збиранні приборів ножі розміщують

варіанти відповідей

над вилками

під вилками

окремо на тарілці

Запитання 18

Як називається спосіб прибирання

варіанти відповідей

приборний

двотарілковий

звичайний

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест