Яке значення мають перші страви у харчуванні людини?
Багато перших страв мають високу енергетичну цінність ,тому поживну цінність перших страв підвищують вироби з.......
Перші страви класифікують......?
За температурою подавання перші страви поділяють?
Перші страви, які готують з продуктів молочних і рослинного походження (без м'яса), називають...............
Яких правил треба дотримуватись при подачі перших гарячих страв?
Заправними першими стравами називають ......
Під час приготування перших страв сирим закладають ...?
Пасерованими овочами заправляють перші страви за ....
Спеції (лавровий лист, перець) і сіль кладуть у перші страви за .....?
Зварені заправні перші страви настоюють, залишаючи їх на плиті на......?
Яка норма подавання заправної першої страви на порцію?
Свіжі овочі для картопляних юшок нарізують ...?
Як здійснюють підготовку крупи перлової, ячної, вівсяної під час приготування юшок?
Який термін зберігання юшок?
Молочні супи готують на якій рідкій основі?
Пастеризованим називають молоко.......?
Яка норма закладання солі на 1000 г молочного супу ?
Чому під час приготування молочних супів ,макаронні вироби, крупи з цілих зерен і овочі відварюють у воді?
Що требазробити , щоб молоко не підгоріло?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома