Підготовка до обслуговування споживачів

Додано: 21 січня 2021
Предмет:
Тест виконано: 141 раз
7 запитань
Запитання 1

Пиріжкові тарілки використовують для подавання:

варіанти відповідей

бутербродів

салатів

для подачі хліба, борошняних кондитерських виробів

Запитання 2

Чашки бульйонні мають ємність

варіанти відповідей

300 см3

500 см3

250 см3

Запитання 3

Для білого столового вина використовують:

варіанти відповідей

рюмки лафітні

рюмки рейнвейні

рюмки лікерні

Запитання 4

Для подавання рибних гарячих закусок використовують:

варіанти відповідей

кокотниці

кокільниці

порційні сковорідки

Запитання 5

Рибний прибор складається із:

варіанти відповідей

виделка, ніж

виделка, ніж, десертна ложка

виделка, ніж, столова ложка

Запитання 6

Мілка тарілка для других страв має розміри:

варіанти відповідей

200 мм

240 мм

180 мм

Запитання 7

Місткість горілчаної чарки складає:

варіанти відповідей

75 см3

50 см3

25 см3

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест