Визначити форму кейтерингового обслуговування при якій гості їдять стоячи, мають вільний вибір місця в залі, страв та напоїв:
Визначити форму кейтерингового обслуговування при якій гості зі столів на які виставлені холодні закуски, гарячі страви, десерти, фрукти наповнють тарілки і сідають за окремі столи:
Визначити форму кейтерингового обслуговування при якій офіціанти обходять запрошених гостей з напоями і закусками на тацях:
Визначити форму кейтерингового обслуговування при якій гостям в перервах між нарадами пропонують каву, чай, випічку, канапе, безалкогольні напої:
Визначити форму кейтерингового обслуговування при якій гостей обслуговують на свіжому повітрі пропонуючи м'ясо, рибу на вугіллі, холодні закуски:
Визначити форму кейтерингового обслуговування при якій гостей розміщюють за столами, обслуговування проводить офіціанти:
Використання столів не потребує форма обслуговування :
Які страви включають до меню фуршету:
Найдорожчий вид обслуговування:
Асортимент послуг пропонується в залежності від:
Кейтеригова компанія повинна доставляти готову продукцію на місце проведення заходу за:
Організація фуршету вимагає ....... обслуговування офіціантами:
Укажіть підготовчі заходи до організації бенкету
Які страви не бажано включати до меню при повносервісному кейтеринговому обслуговуванні?
За якими документами готові страви відпускаються з виробництва на місце проведення заходу?
Яких умов повинен дотримуватися виробничий підрозділ при реалізації продукції?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома