Підготовка до повносервісного кейтерингового обслуговування

Додано: 28 лютого 2023
Предмет:
Тест виконано: 111 разів
16 запитань
Запитання 1

Визначити форму кейтерингового обслуговування  при якій гості їдять стоячи, мають вільний вибір місця в залі, страв та напоїв:

варіанти відповідей

"шведський стіл"

барбекю

фуршет

 банкет з частковим обслуговування офіціантами

Запитання 2

Визначити форму кейтерингового обслуговування при якій гості зі столів на які виставлені холодні закуски, гарячі страви, десерти, фрукти наповнють тарілки і сідають за окремі столи:

варіанти відповідей

 "шведський стіл"

барбекю

фуршет

банкет з частковим обслуговування офіціантами

Запитання 3

Визначити форму кейтерингового обслуговування при якій офіціанти обходять запрошених гостей з напоями і закусками на тацях:

варіанти відповідей

 "шведський стіл"

коктейль

 кава-брейк

банкет з частковим обслуговування офіціантами

Запитання 4

Визначити форму кейтерингового обслуговування при якій гостям в перервах між нарадами пропонують каву, чай, випічку, канапе, безалкогольні напої:

варіанти відповідей

 "шведський стіл"

коктейль

кава-брейк

фуршет

Запитання 5

Визначити форму кейтерингового обслуговування при якій гостей обслуговують на свіжому повітрі пропонуючи м'ясо, рибу на вугіллі, холодні закуски:

варіанти відповідей

"шведський стіл"

барбекю

коктейль

фуршет

Запитання 6

Визначити форму кейтерингового обслуговування при якій гостей розміщюють за столами, обслуговування проводить офіціанти:

варіанти відповідей

"шведський стіл" 

коктейль

фуршет

банкет 

Запитання 7

Використання столів не потребує форма обслуговування :

варіанти відповідей

"шведський стіл"

коктейль

фуршет

 кава-брейк

Запитання 8

Які страви включають до меню фуршету:

варіанти відповідей

велику кількість холодних закусок невеликими порціями, порційні гарячі закуски, фрукти

гарячі страви, десерти

шампанське, сир, фрукти

кава, чай, випічка, десерти, безалкогольні напої

Запитання 9

Найдорожчий вид обслуговування:

варіанти відповідей

банкет - фуршет

"шведський стіл"

банкет з повним обслуговуванням

банкет- коктейль

Запитання 10

Асортимент послуг пропонується в залежності від:

варіанти відповідей

форми заходу та рівня кейтерингової компанії

форми заходу та складності програми

форми заходу та фінансових можливостей замовника

Запитання 11

Кейтеригова компанія повинна доставляти готову продукцію на місце проведення заходу за:

варіанти відповідей

1 - 2 год. до початку банкету

2 - 3 год. до початку банкету

 3 - 4 год. до початку банкету

 4 - 5 год. до початку банкету

Запитання 12

Організація фуршету вимагає ....... обслуговування офіціантами: 

варіанти відповідей

повного

часткового

комплексного

Запитання 13

Укажіть підготовчі заходи до організації бенкету

варіанти відповідей

Закупівля продуктів; підбір організаторів культурного відпочинку; підбір матеріально-технічної бази; підбір дизайнерів, флористів; формування бригад офіціантів, барменів.

Обслуговування учасників бенкету офіціантами, барменами.

Прибирання посуду, приборів, столової білизни; формування їх до відправки з місця проведення бенкету. 

Складання меблів, завантаження на спеціальний транспорт, транспортування до закладу, прибирання приміщення.

Запитання 14

Які страви не бажано включати до меню при повносервісному кейтеринговому обслуговуванні? 

варіанти відповідей

Холодні овочеві, м'ясні закуски та страви.

Супи, бульйони. 

Смажена грудинка качки, курка, риба.

Морозиво, коктейлі, десерти.

Запитання 15

За якими документами готові страви відпускаються з виробництва на місце проведення заходу?

варіанти відповідей

За прибутковими накладними.

За актом відпускання продукції

За денними забірними листами.

За прибутковими ордерами.

Запитання 16

Яких умов повинен дотримуватися виробничий підрозділ при реалізації продукції? 

варіанти відповідей

Забезпечення відповідної температури подавання страв та напоїв, строків їх реалізації та якості готової продукції.

Користуватись доготівельним приміщенням з водопроводом та електромережею.

Користуватись сучасним модульованим устаткуванням.

Готову продукцію слід доставити за 3 - 4 години до початку бенкету.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест