ПІДГОТОВКА ТОРГОВОЇ ЗАЛИ ДО ОБСЛУГОВУВАННЯ

http://nmc-pto.zp.ua/old/data/0024/17_2011.pdf

Додано: 18 квітня 2020
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 157 разів
10 запитань
Запитання 1

Санітарно – гігієнічну підготовку торгової зали здійснює:

варіанти відповідей

 офіціант

мийниця столового посуду

 прибиральниця

Запитання 2

У торговій залі є колони, тому квадратні столи розташовують:

варіанти відповідей

 прямими лініями

в шаховому порядку

по діагоналі

Запитання 3

Прямокутні столи найчастіше ставлять:

варіанти відповідей

біля стін

 біля вікон

на середині торгівельної зали

Запитання 4

При наявності квадратних, прямокутних та круглих столів, круглі столи ставлять: 

варіанти відповідей

біля вікон

 біля стін

на середині зали

Запитання 5

Не слід розміщувати столи:

варіанти відповідей

на одній лінії з вхідними дверима

на передній частині торгівельної зали

 на середині торгівельної зали

Запитання 6

Між групами столів, частіше біля стін або коли розміщують серванти із розрахунку 1 сервант:

варіанти відповідей

 на 5-4 офіціанта

 на 2-3 офіціанта

 на1-2 офіціанта

Запитання 7

Від стін обідні столи повинні бути на відстані:

варіанти відповідей

20-30 см від стін

10-20 см від стін

 5-10 см від стін

Запитання 8

Ширина основних проходів у торговій залі ресторану коливається у межах: 

варіанти відповідей

 4-5 м

3-4 м

1,5-2 м

Запитання 9

Крісла та стільці розташовують так, щоб їх сидіння: 

варіанти відповідей

знаходились повністю під столом

 знаходилися під столом не більш ніж наполовину

не доходили до столу на декілька см (20-10 см)

Запитання 10

Додаткові проходи у торговій залі ресторану, які необхідні для розподілу потоків відвідувачів, повинні бути:

варіанти відповідей

 не менше 0,9 м

не менше 1,0 м

 не менше 1,2 м

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест