При якому способі консервування продукти переробки витримуються при температурі +1000С і вище протягом деякого часу.
Сортування продукції за розмірами це -
На миття 1 тони плодоовочевої продукції витрачається близько ???? тон води?
Яким з перерахованих способів не можливо очистити соки
Яка тара є найкращою для виготовлення та зберігання маринованої продукції
Способ консервування, при якому сировину зокрема заливають розчином і якому присутня оцтова або інша харчова кислота це -
При якому способі сушіння плоди швидко заморожують, а потім видаляють воду за допомогою теплоти
Шокове заморожування проводиться при температурі
Готовий продукт консервування цукром має вигляд желеподібної маси з цілими або розвареними продуктами це-
Який з консервантів не відноситься до натуральних
Сушені продукти тривалий час зберігаються завдяки
Який з перерахованих способів консервування суттєво відрізняється від інших
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома