Підсумкова контрольна робота з устаткування для офіціантів третій курс

Додано: 31 березня
Предмет:
15 запитань
Запитання 1

     Що називають охолодженням?

варіанти відповідей

пониження температури в продукті до 0◦с

пониження температури в продукті до -18◦с

)пониження температури в продукті до +2◦с

усі відповіді вірні

Запитання 2

    Що називають заморожуванням?

варіанти відповідей

пониження температури в продукті до 0◦С

пониження температури в продукі до -18◦с

)пониження температури в продукті до +2◦с

усі відповіді вірні

Запитання 3

   Льодогенератор призначений для...

варіанти відповідей

підтримання холоду в морозильних камерах

приготування харчового льоду

відтаювання інею в морозильних камерах

усі відповіді вірні

Запитання 4

     Яке призначення електронної ваги?

варіанти відповідей

для зважування продукції , підрахунку вартості, видачу чеків

для зважування продукції , підрахунку вартості

для зважування продукції

усі відповіді вірні

Запитання 5

     В якій послідовності проводять зважування?

варіанти відповідей

набирають ціну за 1кг, кладуть продукцію, видають чек

кладуть продукцію на вагу , набирають ціну за 1кг, видають чек

набирають ціну за 1кг, видають чек, кладуть продукцію на вагу

усі відповіді вірні

Запитання 6

   Як часто перевіряють ваги метрологічні служби?

варіанти відповідей

1 раз на місяць

1 раз на рік

2 рази на рік

1 раз на 6 місяців

Запитання 7

    Що записують у паспорт ваги?

варіанти відповідей

термін дії, кількість перевірок, хто перевірив

дату перевірки, хто перевірив, дату наступної перевірки

справність ваги, термін роботи ваги, хто перевірив

усі відповіді вірні

Запитання 8

     Як поділяють теплове устаткування?

варіанти відповідей

для варіння, для смаження, для випікання

для варіння, для смаження, для випікання, для термостатування

для варіння, для смаження, для випікання, для тушкування

для варіння, для смаження, для випікання, для запікання

Запитання 9

  Тостери призначені для:

варіанти відповідей

для розігрівання булочок

для смаження хліба 

для розігрівання булочок і смаження хліба

усі відповіді вірні

Запитання 10

  В тостері використовують такий нагрівний елемент...

варіанти відповідей

газові горілки

ТЕНи

кварцові трубки

конфорки

Запитання 11

   Для чого призначено машину для нарізання гастрономічних товарів?

варіанти відповідей

для нарізання ковбаси, овочів, риби


для нарізання ковбаси, шинки, сира

для нарізання ковбаси, сала, м’яса

усі відповіді вірні

Запитання 12

Як регулюється степінь підсмажування хліба в тостері?

варіанти відповідей

1-7 ступенів

1-10 ступенів

1-12 ступенів

1-3 ступенів

Запитання 13

Що таке робочий режим касового апарату?

варіанти відповідей

це службове введення та інкасація

повернення товару

реєстрація продажу

усі відповіді вірні

Запитання 14

Інкасація.....

варіанти відповідей

виведення коштів з каси

повернення товару

службове введення

усі відповіді вірні

Запитання 15

"С" -клавіша означає скид застосовується.....

варіанти відповідей

коли неправильно набрали код, але ще не натиснули клавішу "Оплата"

коли неправильно набрали код, але ще не натиснули клавішу "Чек"

коли неправильно набрали код, але ще не натиснули клавішу "Код"

усі відповіді вірні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест