Поєднання продуктів харчування, які доведені до кулінарної готовності, порціоновані, оформлені і готові для споживання – це…?
Які речовини мають бактерицидні властивості?
Технологічний процес обробки овочів складаються з таких послідовних операцій…?
Яка висота ребра середніх кубиків картоплі
За термічним станом рибу поділяють на…
До найбільших ракоподібних відносять…
Яку частину м’яса використовують для смаження великим шматком, натуральними порційними та дрібними шматочками
Як називають процес нагрівання продукту до температури 100С у рідкому середовищі
Залежно від способу приготування борошняну пасеровку поділяють на …
З якого зерна виготовляють перлову крупу
До якого виду макаронних виробів відносять вермішель
Як називають зелений пігмент овочів і плодів
Артишоки – це
В якому вигляді в соуси додають томатну пасту
Для якої страви найбільше підходить кислий сир
Що відбудеться якщо при паніруванні напівфабрикатів з котлетної маси паніровка потрапить в середину
Яка крупа входить до страви Банош
При переробці якого зерна отримують крупу КУС-КУС
Яку отримують крупу з пропареної, просушеної і роздробленої пшениці
До складу якого соусу входять чорнослив та родзинки
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома