Порційники у відділенні складає:
дієта № 10 передбачає:
Порціонні вимоги складають:
Застосування напувальниці - професійна функція:
Хворому із загостренням холецеститу рідні принесли передачу. Вилучить продукт, який не можна вживати хворому:
До фельдшера звенувся пацієнт 68 років, в якому гіпертонічна хвороба ІІ стадії, з проханням порадити йому відповідне харчування.
Під час оцінювання ризику утворення пролежнів за шкалою Нортон не враховують такий показник:
Які дезінфекційні розчини застосовують для протирання шкіри:
Місця виникнення пролежнів всі, крім:
Першою ознакою пролежнів є:
Миття ніг хворим потрібно:
Якщо хворий не взмозі самостійно розчісуватися, це повинна робити медична сестра:
Стригти волосся слід не рідше:
Яку максимальну кількість рідини можна ввести в організм за добу при проведенні парентерального харчування:
Контроль за санітарним станом тумбочок, і холодильників у палатах здійснює:
Харчування через гастростому здійснюють у разі непрохідності:
В ендокринологічному відділенні лікується пацієнт Б., з діагнозом "цукровий діабет". Медична сестра навчає пацієнта принципам дієти. Про яку дієту йдеться?
У чому полягає коригувальний принцип харчування при цукровому діабеті:
Для розм,якшення вушної сірки у вухо закапають:
При загальному режимі:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома