Червоний колір м’ясу надає білок:
Зовнішню і бокову частини яловичини
Внутрішню і верхню частини яловичини
Вирізка яловичини— найніжніша частина м'яса. її використовують
Для шпигування у яловичини можна використовувати:
Н/ф «Біфштекс натуральний» має товщину:
Н/ф «Ромштекс» нарізують із:
Н/ф «Крученики волинські» мають начинку із:
Вертуни переяславські нарізують шматочками завтовшки
Н/ф «Котлета натуральна» готують із:
Лангет- це
за способом приготування розрізняють напівфабрикати
Ромштекс без паніровки - шматок м'якоті верхньої і внутрішньої частин тазостегнового відрубу товщиною до
Вважається, що ескалоп -
Вертуни переяславські.
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома