1. Підрізний ніж в м’ясорубці встановлюється:
Які способи застосовують при готуванні напівфабрикатів з м’яса?
.
Як визначити готовність кнельної маси:
Чому не утворилася рум’яна кірочка на випечених виробах із дріжджового тіста:
Що входить до складу маринаду до шашлику?
Які бувають бутерброди?
Яка різниця між котлетою відбивною і котлетою натуральною?
Які бувають салати?
Способи подавання біфштексу?
Які овочі відносяться до плодових?
Як класифікують солодкі страви за способом приготування?
Який інструмент використовують для видалення відходів при обробці птиці?
Які страви готують із м'яса запеченого великим шматком?
Асортимент страв з каш.
Які супи відносяться до заправних?
Які соуси використовують при запіканні риби?
Для розморожування риби брикети поміщають в сітчасті контейнери і занурюють на 2-3 години у ванну з розчином.
Бульйон мутніє:
Капусняк солять:
Особливості приготування розсольнику
Якщо перша страва пересолена то:
За способом приготування соуси поділяють:
Бутерброди поділяють на такі групи:
При варінні узварів краще зберігатимуться вітаміни:
При смаженні картопля не буде прилипати до посуду:
Чому не утворилася рум’яна кірочка на випечених виробах із дріжджового тіста:
За будовою ягоди поділяються:
Що таке накладанці?
Холодець і заливні страви зберігають при:
При приготуванні морса використовують:
Чи можна використовувати металевий посуд при термічній обробці овочів:
За способом приготування перші страви розрізняють:
а) ; +
б) ;
в) .
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома