http://nmc-pto.zp.ua/old/data/0024/17_2011.pdf
Першими подаються:
Посуд, в якому подають холодні та гарячі закуски, слід поставити:
Бутерброди подають:
Хліб при індивідуальному повсякденному обслуговуванні відвідувачу ресторану подають:
Якщо гості знайомі між собою, хліб подаємо:
Всі холодні закуски подають при температурі:
Оздоблюють рибну гастрономію:
Рибу подають у цілому вигляді:
Шпроти, сардини, сайру (натуральні консерви) подаємо:
Овочеві салати подають:
Салати – коктейлі:
До складу асорті м’ясного у ресторані входять:
Найчастіше м’ясні салати подають:
Подають гарячі закуски в ресторані:
Здебільшого рибні гарячі закуски готують і подають:
При подаванні «кокоту» подають:
Гарячі млинці подаємо:
Салати – коктейлі з морепродуктів подаємо у скляних креманках або масивних бокалах, які:
При подаванні зернистої ікри сервірують стіл:
Паюсну ікру гарнірують при подаванні:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома