Підсумкове оцінювання (трудове навчання) 8 клас

Додано: 13 травня
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
12 запитань
Запитання 1

За якими показниками оцінюють якість швейного виробу?

варіанти відповідей

Рівномірність стібків і рядків.

 

 Наявність і якість закрепом кінців рядка.

  

Розташування рядка від краю деталей або швів.

 

 Відповідність кольору ниток.

Запитання 2

Послідовні етапи виготовлення швейного виробу.

варіанти відповідей

 Створення моделі виробу, розробка конструкції виробу, добір і підготовка матеріалів, розкрий, пошиття, волого теплова обробка.

Створення моделі виробу, добір і підготовка матеріалів, розробка конструкції виробу, добір і підготовка матеріалів, розкрий, пошиття, волого теплова обробка.

Розробка конструкції виробу, створення моделі виробу, добір і підготовка матеріалів, добір і підготовка матеріалів, розкрий, пошиття, волого теплова обробка.

Запитання 3

Ескіз виробу це...

варіанти відповідей

Креслення, виконане без застосування креслярських інструментів і без точного дотримання масштабу, але обов'язково зі збереженням пропорціональності між окремими частинами предмета. 

  

Креслення, виконане зі застосування креслярських інструментів, а також з точним дотриманням масштабу.

Запитання 4

Метод комбінаторики це...

варіанти відповідей

 Метод проєктування, у якому застосовують різні способи компонування структурних елементів у цілісну композицію виробу.

  

Конструктор уявляє образ виробу, який будуть виготовляти, якщо навіть конструкція виробу невідома

Запитання 5

Способи методу комбінаторики

варіанти відповідей


Перестановок, вставок


  Трансформації, кінетизму

.

  Модульного проєктування

  

Деконструкції та ін

Запитання 6

Дітей віком від 13 до 19 років називають

варіанти відповідей

Підлітками

 

 Юнаками та юначками

  

Дітьми

Запитання 7

Стиль — це

варіанти відповідей

Сукупність певних зовнішніх ознак, характерних для певного народу.

  

Основа українського національного одягу.

Запитання 8

До спортивного стилю штанів належать

варіанти відповідей

Джинси, карго, джемпер, штани.

  

 Толстовка, джинси, худі, світшот.

 

 Слакси, карго, плащові, джинси.

Запитання 9

Сервірування столу — це

варіанти відповідей

Підготовка й оформлення його до споживання їжі.

 

 Прикрашання столу серветками

 

 Прикрашання столу квітами

Запитання 10

Що дає людям знання етикету за столом?

варіанти відповідей

 Приємно споживати їжу

 

 Справити приємне враження і не

потрапити в незручне становище

  

Весело проводити час с друзями

Запитання 11

Під час сервірування столу ножі й ложки розташовують:

варіанти відповідей

Праворуч тарілки 

  

Попереду тарілки

 

 Зліва тарілки

Запитання 12

Створення ескізу нової моделі одягу, яке характеризується вдалим поєднанням його форм і деталей, кольору і фактур, елементів оздоблення тощо.

варіанти відповідей

Художнє моделювання

 

 Технічне моделювання

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест