Підсумкове тестування(омлети,бутерброди,солоне тісто,гарячі напої)

Додано: 7 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 159 разів
12 запитань
Запитання 1

За технологією приготування омлети поділяють на:

варіанти відповідей

натуральні

мішані з гарніром

фаршировані гарніром

тришарові

Запитання 2

Оберіть компоненти, необхідні для приготування натурального омлета

варіанти відповідей

яйця

сода

молоко

вода

сіль

Запитання 3

Як називається омлет із додаванням овочів, свіжої зелені, молочних або м'ясних продуктів?

варіанти відповідей

натуральний

фарширований

мішаний

Запитання 4

Бутерброди повинні мати...

варіанти відповідей

 

приємний аромат

гарний зовнішній вигляд

пікантний смак

все вище перераховане

Запитання 5

Які бутерброди відносять до закусочних (канапе)?

варіанти відповідей

 

Великі квадратні

Маленькі за розмірами різної форми

Великі круглі

Великі трикутні

Запитання 6

Бутерброди-найбільш розповсюджений вид закуски.Бувають...

варіанти відповідей

свіжі

саморобні

черстві

відкриті,закриті,закусочні

Запитання 7

Оберіть інструменти необхідні для приготування бутербродів

варіанти відповідей

ніж, ножиці,голка,нитка

ніж, дошка,сокира,виделка

ніж, дошка,яйцерізка

ніж,дошка,каструля

Запитання 8

До гарячих напоїв відносяться:

варіанти відповідей

чай, лимонад, кава

чай, кава, коктейль

чай, кава, какао

Запитання 9

Як зробити з необхідних інгредієнтів для солоного тіста матеріал для ліплення?

( Знайдіть правильні відповіді)

варіанти відповідей

 Потрібно змішати борошно і сіль, потім потроху вливати воду, швидко перемішуючи все руками.

Місити тісто потрібно недовго, якщо воно виходить тугим, додати ще трохи води.

Не забудьте солоне тісто покласти у морозилку.

Якщо тісто липке - додати трохи борошна. Тут все залежить від борошна, тому води може знадобитися іноді більше, іноді менше.

Запитання 10

Що найчастіше виготовляють з солоного тіста?

варіанти відповідей

інвентар

предмети меблів

предмети декору

 їжу

Запитання 11

Після натуральної кави цикорій є другою за цінністю сировиною, що використовується для виробництва каво продуктів.В Україні цикорій вирощують в ...і ... областях.

варіанти відповідей

Київській

Донецькій

Хмельницькій

Житомирській

Запитання 12

Найпоширеніші види кави:

варіанти відповідей

Кава чорна

Кава з вершками

Гляссе

Какао

Всі варіанти

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест