Підсумкове тестування (бутерброди, страви з яєць ).

Додано: 13 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 237 разів
12 запитань
Запитання 1

Що треба додавати в воду під час варіння, щоб запобігти витіканню яйця?

варіанти відповідей

сіль

сода

цукор

мука

Запитання 2

Якої консистенції варене яйце, запропоновано на фото?

варіанти відповідей

рідке

"в мішечок"

круте

жарене

Запитання 3

Як називається омлет із додаванням овочів, свіжої зелені, молочних або м'ясних продуктів?

варіанти відповідей

мішаний

фарширований

натуральний

складний

Запитання 4

Як називається яєчна страва, зварена "в мішечок" без шкарлупи?

варіанти відповідей

яєчня

омлет

пашот

моллет

Запитання 5

Оберіть компоненти, необхідні для приготування натурального омлета:

варіанти відповідей

молоко

сода

яйця

сіль

цукор

Запитання 6

 Спільний прийом їжі, коли запрошені їдять стоячи, вільно вибираючи страви і напої, обслуговуючи себе самостійно і використовуючи як столове приладдя переважно виделку. стільців та столів зі строго розписаними місцями не передбачається має назву...

варіанти відповідей

Фуршет

Обід-буфет

 Прийом “жур-фікс”

Запитання 7

 Дивак математик у Німеччині жив.Він хліб з ковбасою випадково зложив.Пізніш результат поклав собі в рот.Ось так математик зробив ...

варіанти відповідей

 Хот-дог 

Торт

Бутерброд 

 Ситничок

Запитання 8

Канапе́ (фр. canapé)- це

варіанти відповідей

 невеликий шматок хліба (як правило, багета) із різними видами закуски на ньому

крихітні бутерброди масою 10-30 г, товщиною 0,5-7 см

 бутерброд із сосискою або ковбаскою

різновид бутерброда, складений з двох або декількох скибочок хліба ( булки) і одного або декількох шарів м'яса та інших начинок.

Запитання 9

Як називається зображений бутерброд

варіанти відповідей

Сандвіч

Канапе

Відкритий

Складний закритий

Запитання 10

Вкажи вірну назву цього бутерброда

варіанти відповідей

Складний гарячий

Відкритий складний

Канапе 

Складний закритий

Запитання 11

Вкажи вірну назву цього бутерброда

варіанти відповідей

Тартинка

Гарячий складний

Складний закритий 

Запитання 12

Вимоги до якості бутербродів

варіанти відповідей

 Продукти акуратно нарізані, зачищені і викладені на скибочці хліба, мають гладеньку поверхню, смак і запах властивий використаним продуктам. Хліб не черствий, товщина скибочки для відкритих бутербродів – 1-1,5 см, закритих – 0,5.

 Подають бутерброди на блюдах, вазах з плоскими краями або на малих столових чи закусочних тарілках, які покривають паперовими серветками або серветками з тканини.

Хліб повинен бути не дуже м'яким, щоб його можна було легко нарізати, і не зовсім черствим.

Бутербродні вироби не підлягають тривалому зберіганню, тому їх готують безпосередньо перед реалізацією.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест