Приготування бутербродів

Додано: 14 травня 2020
Предмет: Трудове навчання, 6 клас
Тест виконано: 732 рази
12 запитань
Запитання 1

Що є основою бутерброду



  

  

 

варіанти відповідей

 Помідор

Ковбаса

Хліб

 Масло

Запитання 2

Бутерброди за формою і способом приготувння поділяють на :

варіанти відповідей

закриті

відкриті

закусочні

 маленькі

 великі

Запитання 3

 Продукти на бутерброді можуть 




варіанти відповідей

бути більше скибки хліба

бути за розміром хліба, та не звисати з нього 

Запитання 4

 Передавати ніж


варіанти відповідей

лезом вперед

ручкою вперед 

Запитання 5

Визначити відкриті бутерброди

варіанти відповідей
Запитання 6

Визначити закриті бутерброди

варіанти відповідей
Запитання 7

Визначити закусочні бутерброди

варіанти відповідей
Запитання 8

За скільки часу до подавання на стіл нарізують продукти для бутербродів

варіанти відповідей

за 10 хв.

за 20-30 хв.

за 40-50 хв.

Запитання 9

Для відкритих бутербродів хліб нарізають завтовшки

варіанти відповідей

1-1.5 см 

2-3 см

Запитання 10

Скільки видів продуктів використовують для простих бутербродів

варіанти відповідей

1

2

3

Запитання 11

Закусочні бутерброди ще називають

варіанти відповідей

простими

тарталетками

складними

канапе

Запитання 12

Сендвіч- це .............бутерброди

варіанти відповідей

відкриті

прості

складні

закриті

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест