Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є
Якщо до складу дріжджового тіста входить невелика кількість здоби (цукор, жир), всі продукти кладуть у тісто одночасно.
Якого способу приготування дріжджового тіста не існує-
Які ознаки готової опари
Характерною особливістю випічки заварного тіста є:
Які вироби виготовляють із заварного тіста?
Чому тісто має назву "Заварне"?
Основною сировиною пісочного тіста є:
Велика кількість жиру і цукру надає пісочному тісту.....
1. Назвіть основні продукти для приготування білково – повітряного тіста «Макарон»:
Для мигдального тіста використовують борошно
В якій країні тістечка "Макаруни" знайшли свою справжню популярність.?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома