Робоче місце - це ...
Робоче місце для приготування дріжджового тістай напівфабрикатів із нього оснащується
Для бродіння й достигання тіста необхідна температура
Робоче місце для приготування листкового та пісочного тістай напівфабрикатів із нього потрібно розміщувати поруч із робочим місцем для.....
Лінія приготування листкового тіста повинна бути укомплектована
Норма довжини столу на одне робоче місце для формування виробів з дріжджового тіста становить
На робочому місці для приготування бісквітного тіста встановлюють
На робочому місці, яке організується для оформлення тортів і тістечок кремом і іншими компонентами, встановлюють
Для пластування і розрізування напівфабрикатів з бісквітного, шарового і піскового тіста використовують
Вироби з листового і пісочного тіста готують на тих же робочих місцях, що й вироби з дріжджового тіста.
Кондитери III розряду виготовляють .
Термін зберігання кондитерських виробів з білковим кремом при температурі 2-6°С з моменту закінчення технологічного процесу має бути наступними:
Підприємства з повним циклом виробництва здійснюють....
За асортиментом продукції, що випускається, підприємства ресторанного господарства поділяються
За асортиментом реалізованої продукції їдальні поділяють на ...
Підприємство ресторанного господарства з обмеженим асортиментом страв нескладного приготування для швидкого обслуговування споживачів.
Відособлена в технологічному відношенні частина підприємства, у якій проходить закінчений процес.
Загальна площа кондитерського цеху і його планування залежать від
Процес замісу тіста машинним способом триває.
Температура випікання бісквітного тіста становить
Для змазування кремом тортів і тістечок слід користуватися
Для збивання і перемішування продуктів великі підприємства встановлюють
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома