В якому цеху здійснюється первинна обробка овочів?
Як називається процес розділення овочів за розміром, ступенем достигання, якістю?
Як можна зберігати очищені коренеплоди?
Оберіть види простої нарізки овочів
Оберіть складні види нарізання овочів
Складним гарніром називають гарнір, до складу якого входять:
Під час варіння овочі занурюють:
Для припускання нарізані овочі викладуть шаром не більше ніж:
Картоплю, для страви "Картопляне пюре" протирають:
Овочі смажать:
У фритюрі овочі смажать при температурі:
Картоплю для страви "Картопля пай" нарізають:
Баклажани перед смаженням солять і залишають на 10 - 15 хв. щоб:
Для страви "Цибуля фрі" цибулю нарізають:
Чому в картопляне пюре не додають холодне молоко?
Чому сиру картоплю перед смаженням у фритюрі не можна солити?
Навіщо для смаження овочів фритюрницю наповнюють жиром тільки на половину?
Страви з овочів подають на
Вкажіть норми подавання основного гарніру на одну порцію
Овочі запікають при температурі
Запечені страви з овочів зберігають не більше ніж
Овочі смажать основним способом при нагрітій сковороді з жиром до
Терміни зберігання варених страв з овочів не більше ніж
Які овочі фарширують?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома