1. До бакалійних товарів належать:
2. Що належить до підгрупи в категорії бакалійних товарів - сипучі закуски в упаковках?
3. Що додатково можна придбати у бакалійних відділах магазину:
4. У бакалійному відділі проводити контроль за комахами і гризунами потрібно тому, що …..
5. До основного інвентарю, дозволеного МОЗ України, що використовується в даному відділі належать:
6. Який товар бакалійного відділу зберігається окремо від всіх інших продуктів?
7. Які технічні засоби використовують для переміщення товарів з місця їх зберігання у магазин?
8. Коли здійснюють виконання операцій попередньої підготовки товарів до продажу в невеликих магазинах?
9. Який спосіб викладки бакалійних товарів є найраціональніший?
10. Чи правдиве твердження? Робоче місце продавця бакалійних товарів – це площа торгівельного залу магазину з торгівельним обладнанням та інвентарем для викладки товарів.
11. Що відноситься до характерних особливостей бакалійних товарів:
12. Яких норм та правил виробничої санітарії та особистої гігієни має дотримуватись продавець:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома