Починають планувати свято зі складання меню.
Меню — це перелік страв, закусок, десертів та інших кулінарних виробів і напоїв, запропонованих гостям.
Сервірування — це мистецтво підготовки столу до прийняття їжі.
Що таке етикет за столом?
Вибери правильні твердження:
Ніж тримають у правій руці, а виделку — в лівій
Закінчивши їсти, не можна відсувати від себе тарілку.
Як себе вести , якщо вам запропонували страву, яка вам не дуже досмаку?
Які шматки із спільних страв потрібно вибирати?
Що належить до посуду індивідуального користування
Користуватися тільки справними електроприладами
Перед умиканням електропобутових приладів у мережу перевірити, чи не зіпсований електродріт
Побутові електроприлади вмикати, вимикати лише в присутності дорослих
Не вмикати одночасно велику кількість електроприладів
Вилку електрообладнання вмикати й вимикати з розетки, тримаючись за її корпус мокрими руками
Залишати на тривалий час увімкнені електроприлади
Після закінчення роботи вчасно вимикати електроприлади
Чи можна гасити електроприлади водою?
До нагрівальних електроприладів відноситься...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома