Для перевірки знань з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" для учнів з професії "Кухар" кваліфікаційний рівень 5 розряд
Інверсія - це процес, що відбувається...
Денатурація білків розпочинається з нагрівання продукту до
Коагуляція білків відбувається при нагріванні продуктів вище...
Коагуляція білків призводить до:
Що відбувається з жиром при тривалому і бурхливому варінні бульйонів?
Супи-креми - це:
При нагріванні цукру без води до температури вище 140-160ºС відбувається
Збреженню вітаміна С при тепловій обробці сприяє:
Виберіть, що характерно для солянки:
Яку солянку не відпускають з лимоном?
Супи-креми подають ...
Виберіть продукти, які використовуються для відтяжки (прояснення) бульйонів:
Виберіть гарніри, які подають разом з прозорим бульйоном в бульонній чашці:
В процесі приготування яєчно–масляного соусу температура яєчної суміші повинна бути:
В рибну солянку не кладуть:
Інколи в супах-кремах як загущувач використовують:
Супи-біскі - це:
Супи-валюте - це:
Для білих соусів треба брати:
Соус польський має:
Як використовують масляні суміші?
Натертий хрін не потемніє, якщо:
Як нарізують капусту для приготування шніцеля запоріжського?
В якому співвідношенні розводять ванілін для приготування соусу шоколадного?
Фіксаторами для мусів овочевих можуть бути:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома