Для перевірки знань з предмету "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" для учнів з професії "Кухар" кваліфікаційний рівень 5 розряд
Інверсія - це процес, що відбувається...
Денатурація білків розпочинається з нагрівання продукту до
Коагуляція білків відбувається при нагріванні продуктів вище...
Коагуляція білків призводить до:
Що відбувається з жиром при тривалому і бурхливому варінні бульйонів?
Для запобігання забрудненню фритюру...
При нагріванні цукру без води до температури вище 140-160ºС відбувається
Збреженню вітаміна С при тепловій обробці сприяє:
Виберіть, що характерно для солянки:
Яку солянку не відпускають з лимоном?
Супи-креми подають ...
Виберіть продукти, які використовуються для відтяжки (прояснення) бульйонів:
Виберіть гарніри, які подають разом з прозорим бульйоном в бульонній чашці:
В процесі приготування яєчно–масляного соусу температура яєчної суміші повинна бути:
Визига - це:
Для приготування риби, смаженої у фритюрі використовують
Яку рибу використовують для фарширування?
Перед смаженням основним способом рибу ...
Котлети "по-київськи"готують...
Для дієтичного харчування соуси готують:
Які речовини, крім желатину, можна використати для надання солодким стравам желеподібної консистенціі?
Вкажіть набір сировини для приготування основного бісквіта:
Профітролі випікають із
Яку дієту призначають при захворюваннях печінки і жовчного міхура ?
Дієту № 9 призначають при захворюванні:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома