Назвіть органолептичні показники якості харчових продуктів
Яку з вказаних круп не промивають?
До м’ясних субпродуктів відносяться:
Біла паніровка – це:
Назвіть головні поживні речовини, які повинні входити в щоденний раціон харчування:
Який строк реалізації юшки картопляної з макаронними виробами
Яка оптимальна температура подавання перших страв?
Назвіть складові котлетної маси з риби:
З якою метою здійснюють обсушування м’яса?
Як поділяються вітаміни в залежності від розчинності?
На які групи поділяють овочі?
Які з вітамінів належать до жиророзчинних?
За якими показниками калібрують овочі?
Смаження продуктів у фритюрі це:
Які форми нарізування овочів називаються простими?
Припускання продукту це:
Рибні напівфабрикати для смаження основним способом панірують у:
Які овочі містять бактерицидні речовини - фітонциди?
Які розміри соломки з картоплі?
До якої групи овочів належать гарбузові?
Яку форму мають зрази січені?
Під яким кутом нарізають порційні шматочки риби для смаження основним способом?
Подрібнення м’яса та риби застосовують при приготуванні :
При паніруванні тюфтельок використовують паніровку:
При розбиранні риби на порційні шматочки – кругляки обов’язково:
За походженням і видом сировини жири поділяють на:
До комбінованих способів теплової кулінарної обробки відносять:
Щоб видалити з пшона гіркуватий присмак його:
Макаронні вироби перед варінням:
На 1 кг макаронних виробів при варінні зливним способом беруть води:
Мета панірування напівфабрикатів полягає:
За характером покриву шкіри рибу поділяють на:
У воді розморожують рибу:
Для юшки картопляної з крупою картоплю нарізують:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома