В якому цеху проводять теплову обробку сировини та напівфабрикатів?
Обери устаткування гарячого цеху:
У якому відділенні гарячого цеху готують гарячі м'ясні та рибні страви?
У якому відділенні гарячого цеху готують гарніри?
Обери на фото холодний цех:
Обери устаткування холодного цеху:
В якому цеху готують солодкі страви та напої?
Які приміщення ресторану відносяться до торговельних?
Оберіть устаткування обіднього залу ресторану:
Яке призначення бенкетних залів?
Для чого слугує конференц-зала у підприємствах ресторанного господарства?
Всі страви і закуски порціонують і подають у:
1. Тарілки за призначенням поділяють на:
Десертна тарілка призначена для подачі:
Обери правильну назву основних столових приборів:
Що відноситься до столової білизни?
Яка інформація обов'язково повинна бути у меню?
Меню комплексного обіду ресторану повинно включати в себе:
Обери столовий посуд для подачі риби заливної:
Обери правильно столовий посуд для подачі салату-коктейлю:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома