До десертних відносяться овочі, які використовують для приготування десертних страв:
Бульби сирої картоплі нарізують соломкою, яка має розміри:
До родини осетрових відносять рибу:
Температура подавання перших страв:
Варіння – це процес нагрівання продуктів у рідкому середовищі до температури:
Смаження у фритюрі здійснюють, повністю занурюючи продукти у попередньо нагрітий жир дотемператури:
Бульби сирої картоплі нарізують соломкою, яка має розміри:
Температура подавання ІІ страв:
Пасерованими овочами заправляють перші страви за:
Норма виходу гарніру на порцію:
Маса курячого яйця складає:
Під час варіння яєць у шкаралупі протягом 7-10 хвилин отримують страву
Картоплю, смажену у фритюрі, нарізану соломкою, називають:
Пельмені – друга страва з прісного тіста:
Кулінарія - це .
Оберіть набір продуктів для прісного тіста:
Тарталетки - це кошики з тіста, які наповнюють різноманітними начинками, як солодкими, так і несолодкими. З якого тіста виготовляють класичні тарталетки:
Вкажіть термін зберігання заправних супів
Дієтичними називають яйця, термін зберігання яких не перевищує
Основними способами теплової кулінарної обробки є
Сульфітують обчищену картоплю для того, щоб...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома