До торгових приміщень відносять:
Аванзал-це:
Для миття столових тарілок в мийній має бути:
Перше приміщення, куди потрапляє відвідувач-це:
Сервізна-це приміщення для:
Одна з вимог, яку пред'являють до курильних кімнат
При загальному освітленні світильники розміщують:
Психологами доведено, що комфорт залу:
До підсобних торговельних приміщень ресторану відносять:
Місцем відпочинку і очікування відвідувачів, зустрічі гостей є:
Основне приміщення, де обслуговують відвідувачів у ресторані
Бра і торшери використовують для такого освітлення:
Мийна столового посуду-це приміщення, яке має зв'зок між:
У торговельній залі ресторану на кожне посадове місце повинно бути столового посуду:
Скляний посуд та кришталь миють:
Банкетна зала ресторану призначена:
Барна стійка виконує функцію:
Столові глибокі тарілки мають розмір:
Столова мілка тарілка має розмір:
Призначення закусочної тарілки:
Кокотниця призначена для подавання страв:
За якими ознаками класифікують посуд із порцеляни?
У яких соусниках слід подавати гарячі соуси до страв?
Обладнання торгового залу:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома