Підсумок ІІ семестру. Екранні мистецтва.

Додано: 30 квітня 2020
Предмет: Мистецтво, 9 клас
Тест виконано: 44 рази
6 запитань
Запитання 1

Популяризація товарів, видовищ, послуг і т. ін. з метою привернути увагу покупців, споживачів, глядачів, замовників тощо, поширення інформації про когось, щось для створення популярності, а також візуальна та інша медіа-продукція — плакати, оголошення, відеокліпи, що використовуються як засіб привертання уваги потенційних споживачів - це....

варіанти відповідей

реклама

акція

продаж

оголошення

Запитання 2

Культурно-освітній заклад, що здійснює збирання друкованих і рукописних матеріалів, проводить їхнє опрацювання та відображення в каталогах, організовує відповідне їхнє зберігання, збереження і обслуговування ними читачів

варіанти відповідей

музей

бібліотека

галерея

кінозал

Запитання 3

Культурно-освітній та науково-дослідний заклад, призначений для вивчення, збереження та використання пам'яток природи, матеріальної і духовної культури, прилучення громадян до надбань національної і світової історико-культурної спадщини.

варіанти відповідей

школа

кінозал

музей

театр

Запитання 4

Вид мистецтва, у якому поєднуються естетичні властивості театру, літератури, образотворчого мистецтва та музики на основі властивих лише йому виражальних засобів, головне з яких фотографічна природа кінозображення та монтаж.

варіанти відповідей

архітектура

кіномистецтво

живопис

скульптура

Запитання 5

Один із видів образотворчого мистецтва (живопис, графіка тощо), створення технічними засобами зорового образу документального значення, який виразно й достовірно відбиває момент дійсності.

варіанти відповідей

кіно

реклама

художня фотографія

театр

Запитання 6

Загальний термін, що охоплює всі аспекти технології та практичної діяльності, пов'язаних з безпровідною передачею рухомих зображень зі звуковим супроводом у реальному часі, він є потужним засобом комунікації, засобом масової інформації.

варіанти відповідей

театр

фотомистецтво

кіномистецтво

телебачення

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест