1. Для приготування страви “Запіканка рисова” кашу готують:
Червону борошняну пасеровку використовують для приготування соусів
1. При варіння соус становиться в’язким, тому що відбувається процес …
Визначить продукти, які входять до складу страви “Солянка збірна м’ясна”
Невеликі шматочки вершкового масла на поверхні соусу застосо
1. До складу омлетної суміші входять:
Вкажіть причину появи світлих плям на жовтку яєць при приготуванні яєчні-натуральна
Визначіть правильну відповідь. М’ясо розморожують:
До порційних напівфабрикатів відносяться:
Гуляш відносять до
Вкажіть роль борошняного пасерування для приготування страв:
Вкажіть соуси, які готують на основі білої жирової борошняної пасеровки
Співвіднесіть продукти до страви Розсольник домашній
За вказаними продуктами визначить страву: капуста свіжа білокачанна, оцет 9%, жир тваринний, томатне пюре, морква, петрушка (корінь), цибуля ріпчаста, сіль, цукор, спеції, борошно пшеничне
Вкажіть послідовність операцій приготування супів-пюре:
1) варка або припускання продукту;
2) заправка л’єзоном та маслом;
3) додавання солі;
4) протирання;
5) відпуск;
6) варка або припускання продукту разом з овочами;
7) введення пасерованих овочів;
8) з’єднання з соусом;
9) розведення бульйоном;
10) проварювання.
Передня частина яловичої туші поділяється:
Із вирізки готують:
філе птиці готують такі напівфабрикати:
1. До основних способів теплової обробки належать:
В якості паніровки під час приготування зраз "Хрещатик" використовують
Для чого використовується товстий край?
У чому панірують шніцель "по- столичному"?
Що є загусником у солодких супів?
Температура подачі холодних супів:
. Виберіть з перерахованих у відповідях видів пасеровок і бульйонів ті, які складають основу для приготування червоного основного соусу:
До складу січеної натуральної маси входить:
Солоні огірки для розсольнику:
З сосисками готують і подають борщі:
На бульйоні з курки готують?
Ромштекс січений готують з
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома