Підумкова т/а з предмету "Устаткування підприємств харчування"

Додано: 6 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 32 рази
23 запитання
Запитання 1

За допомогою чого перемішується фарш в фаршемішалці МС 8-150?

  

варіанти відповідей

робочим валом

лопастями

штовхачем

дерев'яним товкачем

Запитання 2

У варильні камери пароварильного обладнання встановлюються

  

варіанти відповідей

коробки з виробами

ящики з продуктами

перфоровані ємності

сотейники

Запитання 3

Куди укладають продукт в машині для нарізання гастрономічних товарів МРГ-300А?

  

варіанти відповідей

лоток

стіл

каретку

на решітку

Запитання 4

Призначення перекидного механізму електричної сковороди

  

варіанти відповідей

зливу масла

для перевірки заземлення

регулювання тенів

регулювання температури

Запитання 5

Привід шашличної печі складається з

   

варіанти відповідей

клинопасової передачі

черв'ячного редуктора

зубчастої передачі

ланцюгової передачі

Запитання 6

Призначення сигнальних ламп в сосисковарці, сигналізують, що:

   

варіанти відповідей

працюють тени

сосиски готові

закипіла вода

відключені тени

Запитання 7

За рахунок чого у фритюрниці утворюється «холодна зона»?


варіанти відповідей

зливу жиру

розташування нагрівальних елементів

регулювання температури

за рахунок якісного фритюру

Запитання 8

У верхньому відсіку печі кондитерської КЕП-400 знаходиться

 

варіанти відповідей

регулятор потужності

вентилятор

сітка-фільтр

ванна

Запитання 9

Послідовність збору ріжучих частин м`ясорубки:


варіанти відповідей

підрізна решітка, двосторонній ніж, решітка з крупними отворами, ущільнювальне кільце, затискна гайка

решітка з середніми отворами, односторонній ніж, підрізна решітка

односторонній ніж, ущільнювальне кільце, підрізна решітка, затискна гайка, решітка з дрібними отворами

ущільнювальне кільце, двосторонній ніж, підрізна решітка, затискна гайка

Запитання 10

Універсальне устаткування підприємств харчування:



варіанти відповідей

електрична сковорода

пароводяний казан

електрична плита

електрична жарова шафа

Запитання 11

Не слід робити при експлуатації овочерізальних машин:



варіанти відповідей

підштовхувати овочі руками

перевірити роботу машини на холостому ходу

закладати овочі при вимкненій машині

закладати обчищені промиті овочі

Запитання 12

Від чого залежить форма конфорок у електричних плитках?

              

варіанти відповідей

площі плити

вартості плити

марки плити

об'єму плити

Запитання 13

Чи можна діставати рукою бульбоплоди, які застрягли при очищенні в картоплечистці.


варіанти відповідей

так

ні

Запитання 14

Чи можна відкривати завантажувальну воронку під час очищання овочів?


варіанти відповідей

так

ні

Запитання 15

Розвантажувати картоплеочисну машину треба:


варіанти відповідей

на робочому ходу

при виключеному двигуні

Запитання 16

 Чи перевіряють роботу привода на холостому ходу?

   

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 17

 В машинах для протирання овочів робочий вал обертається проти часової стрілки.


варіанти відповідей

так

ні

Запитання 18

Підрізний ніж в м’ясорубці встановлюється:


варіанти відповідей

різальними лезами в середину

різальними лезами назовні

Запитання 19

 Дозволяється досипати борошно в завантажувальний бункер на ходу машини?


варіанти відповідей

ні

так

Запитання 20

Який необхідний відсоток завантаження робочої камери тістомісильної машини для крутого тіста?



варіанти відповідей

50 %

40 %

30 %

Запитання 21

Який хліб краще нарізати на сучасній машині для нарізання хліба АХМ – 200?


варіанти відповідей

черствий

свіжий

Запитання 22

1.    Назвіть продукти які рекомендовано нарізати на машині МПГ-30А.


варіанти відповідей

гастрономічні продукти

овочі

хліб

Запитання 23

  Яку воду потрібно зливати в парогенератор котла?

варіанти відповідей

кип’ячену

сиру

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест