Щоб відрізнити живі організми від тіл неживої природи, слід знати їх...
Основні властивості живих оганізмів - це
Здатність організмів реагувати на вплив навколишнього середовища - це
Найменша частинка живого організму...
Які організми завдяки біологічному процесу виділяють кисень?
Спільна ознака всіх рослин - це
Які організм використовують для виготовлення кефіру, молочних біопродуктів?
Які організм використовують для виготовлення закваски для тіста та напоїв?
Які організми викликають гниття фруктів та овочів?
Із поданого переліку виберіть гриб, який спожває поживні речовини рослн та виснажує їх
Ознаками прстосувань тварин до сезонних змін умов середовища є
Продовжіть речення
Чинники живої природи, чинники неживої природи, господарська діяльність людини...
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома