При подаванні других гарячих страв в «обнос», розкладаємо їжу:
При подаванні вареників, пельменів, рагу з овочів у ресторані використовуємо:
Гарячі другі страви подають на тарілках:
Загарніровану другу гарячу страву та тарілці подаємо:
До страв, які їдять руками (птиця, смажена дичина), слід додатково подати на стіл:
Сервірують стіл для вживання других овочевих та круп’яних страв:
Підносячи гарячу другу страву до відвідувача, її ставимо:
Другі гарячі страви, загарніровані на тарілці, подають відвідувачу:
При перенесенні тарілок з другою гарячою стравою:
Температура подавання других гарячих страв:
Соус до страви подаємо:
При подаванні курчат «Табака»:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома