Яка температура води для приготування кави по - східному...
Як підготувати какао порошок идля приготування какао...
Яка температура відпуску гарячих солодких страв.
Назвати інгредієнти для приготування млинців...
За рахунок якого процесу відбувається утворення рум'яної кірочки при випіканні.....
Які особливості приготування прісного здобного тіста.
В яких одиницях вимірювання вказана норма сировини в рецептурах Збірника рецептур.
Які особливості приготування біляшів.
Як надлишок жиру впливає на якість тіста ...
При випіканні вироби зменшуються в масі , цей процес називається ...
Гранична норма для жінок при частому підніманні та переміщенні вантажів...
Вкажіть причину виникнення такого недоліку при замішуванні дріжджового тіста для біляшів, на поверхні тіста утворилась суха кірочка...
Січену натуральну рибну масу готують з набору сировини...
Які гарніри подають до солодких супів....
Які соуси готують на олії.
До яких страв подають фруктові та ягідні соуси....
З якою метою борошно для соусів пасерують....
Який соус використовують для приготування голубців...
Яку рибу готують у пряному відварі з спеціями та травами.
Чим відрізняються гарячі закуски від других гарячих страв....
Для смаження у фритюрі підготовлені напівфабрикати з риби або м'яса панірують у....
Чим відрізняється пудинг із сиру від запіканки.
При варінні мозку додають ...
Якою водою заливають порційні шматки риби для припускання...
Які різновидності подачі біфштексу натурального...
Які способи теплової обробки використовують при приготуванні паштету з печінки.
Якому способу теплової обробки піддають крокети картопляні.
Який фарш використовують для приготування розтягаїв.
З якою метою додають лимонну кислоту при приготуванні желе з ягід....
На підприємстві , де ви працюєте , закінчилися свіжі яйця. А згідно меню вам потрібно приготувати локшину. Які ваші дії.....
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома