Приготування борщів,капусняків,солянок

Додано: 7 січня
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Борщ-це національна страва

варіанти відповідей

Української кухні

Французької кухні

Німецької кухні

Запитання 2

Температура подачі перших страв

варіанти відповідей

95 градусів

75 градусів

40 градусів

Запитання 3

Який борщ подають з пампушками

варіанти відповідей

Львівський

Київський

Український

Запитання 4

Для приготування якого борщу капусту нарізають шашками

варіанти відповідей

Флотський

Київський

Український

Запитання 5

Яку капусту використовують для приготування капусняку

варіанти відповідей

Свіжу

Квашену

Тушену

Запитання 6

Форма нарізки буряка для приготування борщу

варіанти відповідей

Брусочки

Кубики

Соломка

Запитання 7

Які огірки використовують для приготування розсольнику

варіанти відповідей

Свіжі

Солоні

Заморожені

Запитання 8

Особливість приготування розсольника домашнього

варіанти відповідей

Додають червоний буряк

Додають свіжу капусту

Додають червоний перець

Запитання 9

Які крупи використовують при приготуванні розсольників

варіанти відповідей

Перлова,пшенична,рис,вівсяна

Перлова,пшенична,рис,гречана

Перлова,пшенична,рис,пшоно

Запитання 10

Термін зберігання готових гарячих страв

варіанти відповідей

Не більше 1 години

Не більше 2 годин

Не більше 3 годин

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест