Поняття "гарнір"

Додано: 1 квітня 2020
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
Тест виконано: 201 раз
6 запитань
Запитання 1

    Якого походження слово «гарнір» :

варіанти відповідей

 Бельгійського

·       

Англійського  

  Французького

Запитання 2

 Перед початком роботи кухар повинен:

 

варіанти відповідей

вдягти спецодяг

вимити руки

всі відповіді вірні

Запитання 3

  Зазначте фактори залежності форми нарізки овочів:

     

варіанти відповідей

розмір овочів

основний продукт

подальша теплова обробка

Запитання 4

   Вкажіть норми подавання основного гарніру на 1 порцію

     

варіанти відповідей

50, 75, 100, 150 г

200, 250 г

200, 300 г

Запитання 5

1.    Гарніри можна розділити на :

     

варіанти відповідей

прості

легкі

складні

Запитання 6

  Комбінований гарнір - це гарнір, який складається з

       

варіанти відповідей

 двох видів продуктів нескладного приготування

трьох видів продуктів нескладного приготування

2-3 видів продуктів зі складною кулінарною обробкою


Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест