Які продукти відносяться до допоміжної сировини, при приготуванні тіста?
При якій температурі розморожують меланж?
До якої температури нагрівають молоко для замішування тіста?
Як прибрати надлишок вологи у маковій начинці?
Який час бродіння безопарного тіста?
Скільки % рідини беруть для приготування опари?
При якій температурі випікають дрібноштучні вироби з дріжджового тіста?
Який розпушувач використовують при приготуванні прісного здобного тіста?
Які начинки використовують для приготування ватрушок?
Як перевіряють готовність випечених виробів?
Як визначають готовність опари?
Яка стандартна вологість борошна?
Уважно розгляньте фото. На якому з них відсутні порушення вимог охорони праці?
Для дезинфекції рук в харчоблоці необхідно використовувати:
При переміщенні наплитного посуду, заповненого готовими першими стравами необхідно:
Кришки котлів харчоварильних, каструль та іншого наплитного посуду із гарячою їжею необхідно відкривати:
Уважно розгляньте фото. На якому фото кухар працює ножем без порушень вимог охорони прац?
На підлозі біля електричної плити обов'язково розміщують:
Під час експлуатації електричної м’ясорубки забороняється:
Температура води у першій ванні для миття посуду не повинна перевищувати:
М'ясо складається з таких тканин:
З якою метою здійснюється кулінарне розбирання м’яса?
На скільки категорій поділяють свинину?
Скільки необхідно взяти пшеничного хліба без скоринки для приготування котлетної маси з 1 кг м'яса?
За способом обробки тушки птиці бувають
Напфіфабрикати з м’ясної котлетної маси зберігають:
Який напівфабрикат із котлетної маси має форму цеглинки?
Вкажіть вид білка, який забарвлює м'ясо в червоний колір
Омлети за способом теплової обробки бувають:
Використання яких яєць у підприємствах харчування заборонено санітарними правилами:
Омлети можна приготувати:
Основний цінний білок кисломолочного сиру:
За способом теплової обробки страви з кисломолочного сиру поділяють:
Вміст жиру у напівжирного кисломолочного сиру становить
Для приготування гарячих страв (сирників, запіканок, бабок) використовують:
Як рухається підрізна решітка в мясорубці?
При крупному подрібненні мяса встановлюється
В якій послідовності встановлюються робочі органи в мясорубці (основний набір)?
З яких частин туш готують січену натуральну масу ?
Якщо січена маса мяса пісна , немає соковитості , то необхідно
До субпродуктів належать
Вкажіть технологію приготування страви Мозок смажений у фритюрі
Втрати при варінні птиці становлять
Термін зберігання гарячих варених цілих тушок птиці
Втрати при смаженні птиці становлять
Вкажіть особливість приготування котлети "Дніпрянка"
Вкажіть гарнір до припущеної птиці
Н/ф в вигляді кульки в склад котлетної маси входять пасеровані цибуля і сирі яйця називають
Для приготування кнельної маси використовують
Для смаження в фритюрі риби використовують панірування
Для приготування н/ф “Судак фарширований” в цілому вигляді нутрощі видаляють
Желатин харчовий виготовляють з:
Під час відпускання шніцеля натурального його поливають:
Для варіння м’яса великим шматком його закладають у:
Щоб на поверхні соусу не утворилась плівка, необхідно:
Холодні соуси готують на основі:
Яка особливість в приготуванні сирників по-київськи?
Щоб поліпшити аромат і смак напою сирі зерна кави необхідно:
Для приготування яких бутербродів пшеничний хліб підсушують:
Який крохмаль використовують для приготування фруктово-ягідних киселів?
На яких бульйонах готують білі соуси?
Для посилення гостроти смаку до томатного соусу можна додати:
Для соусу білого з розсолом використовують:
До холодних належать соуси:
Для освітлення соусу - майонезу використовують
Температура зберігання соусу майонез та салатних заправок:
Для приготування маси для биточків по-селянські необхідно
Ескалоп нарізають з (дві відповіді)
Яка відмінність солодкого супу від киселю
Бульйонна чашка з однією ручкою використовується для
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома