Найбільш поширеними ознаками харчового отруєння є:
Певні відомості, умовні позначення, нанесені на упаковку продукту харчування - це...
За умов вживання яких продуктів може виникнути харчове отруєння?
Яка інформація закодована у штрих-коді на упаковці продукту харчування?
В яких одиницях вимірюється енергетична цінність продукту?
Що насамперед треба робити у разі харчових отруєнь?
Перші ознаки харчового отруєння — слабкість, біль у животі, пронос, нудота, блювання, підвищення температури. Вони з’являються через 2–4 години після вживання зіпсованого продукту. Як діяти за таких ознак? Дайте найбільш точну відповідь.
На упаковці харчових продуктів мають бути зазначені такі обов'язкові відомості:
Піддавати кулінарній обробці при високих температурах треба
Найтяжчі харчові отруєння викликає
Продукти, які вживають сирими, та які піддають кулінарній обробці, треба
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома