Правила подачі до столу

Додано: 28 січня 2023
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
Тест виконано: 217 разів
10 запитань
Запитання 1

Які страви подаються першими  під час свят:

варіанти відповідей

суп

десерт

закуски

риб

Запитання 2

ПЕРЕД ПОДАЧЕЮ ДЕСЕРТУ ЗІ СТОЛУ ПРИБИРАЮТЬ

варіанти відповідей

використаний посуд

використаний посуд, прибори, скло

використаний посуд, прибори, хліб, спеції

Запитання 3

ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ ПОДАЮТЬ

варіанти відповідей

на пиріжковій тарілці

на закусочній тарілці

в тому посуді, в котрому вони готувались

в столовій мілкій тарілці 

Запитання 4

Краї її повинні звисати зі столу на

варіанти відповідей

25-30 см

35-40 см

45-50 см

20-30 см

Запитання 5

Чорну каву подають в

варіанти відповідей

піалах

кофейнику

маленьких чашках на тарілочках

великих чашках

Запитання 6

До торту треба покласти

варіанти відповідей

спеціальну лопатку

ложку

виделку

шпажку

Запитання 7

Розташування і вид приладів для кожного гостя має бути 

варіанти відповідей

однаковим

парним

непарним

будь-яким

Запитання 8

Серветки бувають

варіанти відповідей

тканинні

паперові

гумові

целофанові


Запитання 9

Паперові серветки можуть розташовуватися 

варіанти відповідей

в центрі столу

біля кожного гостя

на окремому столику

в декількох місцях

Запитання 10

Тканинні серветки можуть розташовуватися 

варіанти відповідей

в центрі столу

біля кожного гостя

на окремому столику

в декількох місцях

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест