Предмет: "Стандартизація та контроль якості харчової продукції". Тема: Управління якістю продукції

Додано: 12 травня 2020
Предмет:
Тест виконано: 142 рази
15 запитань
Запитання 1

 Який з показників якості відносять до комплексних?


варіанти відповідей

смак;

харчова цінність;

консистенція;

набухання.

Запитання 2

 Об’єктами управління якістю продукції послуг є:


варіанти відповідей

показниками якості продукції та послуг;

органи управління та окремі особи;

оцінка та аналіз якості продукції та послуг;

виробничий процес.

Запитання 3

 До організаційних методів управління якістю відносять: 


варіанти відповідей

створення психологічного клімату в колективі;

технічні методи контролю;

методи економічного стимулювання;

відповідальність та заохочування.

Запитання 4

 Які показники характеризують властивості продукції, які визначають основні функції для виконання яких вона призначена, і обумовлюють галузь її застосування?


варіанти відповідей

призначення;

надійності;

ергономічні;

економічність;

Запитання 5

 Життєвий цикл товару складається з скількох стадій?


варіанти відповідей

2;

4;

5;

6

Запитання 6

Суб’єктами управління якістю, послуг є:


варіанти відповідей

показники якості продукції та послуг;

органи управління та окремі особи;

оцінка й аналіз якості продукції та послуг;

виробничий процес.

Запитання 7

 Якість продукції оцінюють за допомогою:


варіанти відповідей

властивості сировини для продукції;

властивості продукції;

показників якості;

технологічних характеристик.

Запитання 8

 До соціально-психологічних метолів управління якістю відносять:


варіанти відповідей

створення психологічного клімату в колективі;

технічні методи контролю якості;

методи економічного стимулювання;

відповідальність та заохочування.

Запитання 9

Які показники характеризують властивості продукції, що зумовлюють оптимальний розподіл витрат матеріалів, засобів її праці і часу при технологічний підготовці виробництва, виготовлення та експлуатації продукції?


варіанти відповідей

призначення;

надійності;

ергономічні;

технологічності.

Запитання 10

На якій стадії життєвого циклу товарів рівень продаж підтримується в основному повторними покупками?


варіанти відповідей

впровадження;

зростання;

зрілості;

насичення.

Запитання 11

 До простих властивостей продукції належать?


варіанти відповідей

зовнішній вигляд;

перетравлюваність;

засвоюваність;

калорійність.

Запитання 12

Показники, що закладаються в нормативну і технологічну документацію та вказуються на етикетці упакованої продукції:


варіанти відповідей

органолептичні ;

фізичні;

хімічні;

фізико-хімічні.

Запитання 13

 До функцій управління якістю продукції, послуг є:


варіанти відповідей

показники якості продукції та послуг;

органи управління та окремі особи;

оцінка й аналіз якості продукції та послуг;

процеси формування якості продукції та послуг.

Запитання 14

 До економічних методів управління якістю відносять:


варіанти відповідей

розпорядчі;

регламентуючі;

ціноутворення з урахуванням рівня якості;

дисциплінарні.

Запитання 15

На якій стадії життєвого циклу товару спостерігається поступова стабілізація обсягів продажу, виникає необхідність підвищення рівня конкурентоспроможності?


варіанти відповідей

впровадження;

зростання

зрілості;

насичення.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест