Робоче місце - це ...
Робоче місце для приготування дріжджового тіста й напівфабрикатів з нього оснащується:
Для бродіння й достигання тіста необхідна температура -
Робоче місце для приготування листкового та пісочного тіста, напівфабрикатів із нього потрібно розміщувати поруч із робочим місцем для
Лінія приготування листкового тіста повинна бути укомплектована
Норма довжини столу на одне робоче місце для формування виробів з дріжджового тіста становить
На робочому місці для приготування бісквітного тіста встановлюють
На робочому місці, яке організується для оформлення тортів і тістечок кремом і іншими компонентами, встановлюють
Кондитери III розряду виготовляють :
Термін зберігання кондитерських виробів з білковим кремом при температурі 2-6°С з моменту закінчення технологічного процесу має бути наступними:
На робочому місці для дозування тіста встановлюють:
Які операцї можна здійснювати в кондитерському цеху?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома