Приготування грильяжу

Додано: 18 лютого 2023
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 60 разів
8 запитань
Запитання 1

Які горіхи можна використовувати для приготування гриляжу?

варіанти відповідей

Тільки миндаль

Тільки кешью та волоські

Будь-які

Запитання 2

Скільки часу потрібно підсмажувати горіхи при помішуванні ?

варіанти відповідей

5-6 хв

15-20 хв

25-30 хв

Запитання 3

Які ви знаєте види грильяжу?

варіанти відповідей

м′який

твердий

універсальний

Запитання 4

Для чого підсмажують горіхи?

варіанти відповідей

Для можливості легко зняти шкірку

Для покращення смакових якостей

Для покращення кольору виробів

Запитання 5

Скільки часу варять карамель для козинак?

варіанти відповідей

10-15 хв

до досягнення 150⁰С

до посвітління

Запитання 6

Що першим закладають в сотейник для варки сиропу?

варіанти відповідей

Цукор

Воду

Лимонний сік

Запитання 7

Які горіхи закладають в готовий сироп?

варіанти відповідей

Теплі

Холодні

Заморожені

Запитання 8

Чи можна перемішувати карамельний сироп після закипання?

варіанти відповідей

Так,тільки силіконовою лопаткою

Ні,можна тільки похитувати сотейником

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест